HEIPPA! JA KIVA, ETTÄ OLET KIINNOSTUNUT PINTEREST-PALVELUISTANI! 

 

Tulen aina iloiseksi huomatessani, että yrittäjät ja yritykset ovat kiinnostuneita Pinterest-markkinoinnista ja tosissaan haluavat oppia käyttämään Pinterestiä strategisesti ja tehokkaalla tavalla.

 

Suhtaudun intohimoisesti kaikkeen mitä teen ja Pinterest-markkinointi ja strategioiden laatiminen ei ole poikkeus.

 

Suhtaudun intohimoisesti myös asiakkaisiini.

 

Tavoitteenani on ymmärtää yritystäsi, liiketoimintaasi niin hyvin, että voin antaa yrityksellesi parhaat eväät Pinterestissä menestymiseen. En myöskään pelkää sanoa, jos koen, että juuri sinun yrityksesi tuotteet tai palvelut eivät ehkä ole sopivia Pinterestiin tai et tule saamaan haluamaasi vastinetta Pinterest-markkinoinnille.

 

Haluan auttaa yritystäsi menestymään Pinterestissä, saavuttamaan tavoitteet ja ohjaamaan liikennettä sivustollesi. Koska haluaisit kuulla lisää?

 

 

 

INNOSTUN, KUN TAPAAN IHMISIÄ, JOTKA EIVÄT PELKÄÄ UNELMOIDA ISOSTI. 

 

IHMISIÄ, JOTKA EIVÄT PELKÄÄ TAVOITELLA NIITÄ HULLUIMPIAKIN, MAHDOTTOMALTA TUNTUVIA UNELMIA. NIIN JA TEHDÄ NIISTÄ LOPULTA MAHDOLLISIA!

stil-479015.jpg
 
 

TUNNISTATKO YRITYKSESI?

Yrityksesi on erityinen sinulle etkä pelkää ajatella eri tavalla kuin muut. Tiedät, että digitaalinen markkinointi on merkittävä keino saavuttaa yrityksen tavoitteet kansainvälistymisen ja uuden asiakaskunnan hankkimisessa ja haluatkin priorisoida sen korkealle yrityksen markkinointistrategiassa.

Pinterest saattaa olla yrityksellesi täysin uusi väline, mutta olet kuullut siitä vain pelkkää hyvää. Pinterest voi ohjata liikennettä, auttaa yritystäsi saamaan lisää myyntiä sekä lisäämään brändinäkyvyyttäsi. Sinun täytyy lisätä se yrityksen työkalupakkiin!

Olen erikoistunut laatimaan toimivia ja tehokkaita strategioita Pinterest-markkinointia varten sekä luomaan mahdollisuuksia asiakaskunnan laajentamiseksi kansainväliseksi Pinterestin avulla.

Pinterest-valmennuksissa ja Pinterest-tilien hoitamisessa käytän vain aitoja keinoja seuraajamäärien kasvattamiseen eli ei "follow-unfollow" metodeja tai muitakaan epämääräisiä keinoja, jotka itse koen spämmäämiseksi.

 
 

Parhaimmillani olen, kun saan laatia luovia visuaalisen sisällön strategioita Pinterest-markkinointisi tueksi. Olen myös hyvä hahmottamaan konkreettiset askeleet, jotta yrityksesi saavuttaa tavoitteet Pinterestissä. 

 

 

OTATHAN YHTEYTTÄ, JOS YRITYKSESI HALUAA TOIMIA PINTERESTISSÄ JA KAIPAAT TODELLISEN ASIANTUNTIJAN NEUVOJA!

Löydät minut useimmiten Pinterestistä ja Instagramista.

Tule huikkaamaan "moit"!

 

HALUATKO TIETÄÄ MITEN VOISIT LISÄTÄ YRITYKSESI BRÄNDINÄKYVYYTTÄ NETISSÄ? ENTÄ KOHENTAA JA YHTENÄISTÄÄ BRÄNDIÄSI VERKOSSA?