HALUATKO HYÖDYNTÄÄ PINTERESTIN HIENOUDET YRITYKSESI JA LIIKETOIMINTASI KASVATTAMISEEN? HALUATKO LISÄÄ LIIKENNETTÄ BLOGIISI, NETTISIVUILLESI JA VERKKOKAUPPAASI? TAI SUUNNATA TOIMINTAASI ENEMMÄN KANSAINVÄLISILLE MARKKINOILLE? Kasvattaa kansainvälistä asiakaskuntaasi?

 

LATAA ILMAINEN PINTEREST-OPAS

KUUNTELE SUOMENKIELINEN LUOVIA-PODCAST, JOSSA OLEN NANI HÄRKÖSEN VIERAANA KESKUSTELEMASSA PINTERESTISTÄ.

(Klik klik suoraan podcastiin!)

 
 
Top 40 Pinterest Blog - Nellaino www.nellaino.com/blog
 
I'm a Visual Marketing Specialist. Visit my website www.nellaino.com
 
 
Pinterest Toolbox for bloggers.

Hei!

Olen Petra.

Yrittäjä. Valokuvaaja. Koherentin visuaalisen brändäyksen rakastaja. Pinterest-strategisti ja -vaikuttaja. 

Olen valmis opastamaan yritystäsi tarvittavissa askeleissa, jotta voit kasvattaa liiketoimintaasi kansainvälisille markkinoille sekä lisätä brändinäkyvyyttäsi netissä. 

Rakastan luoda helposti toteutettavia ja tehokkaita strategioita Pinterest-markkinointiin. 

 

 

HALUATKO KUULLA LISÄÄ?

 

 

TARJOAMANI PALVELUT:


PINTEREST-STRATEGIAT & MARKKINOINTI

Autan yritystäsi lisäämään liikennettä kotisivuillesi, kohdistamaan markkinointia unelma-asiakkaille sekä helpottamaan bränditunnettavuutta Pinterestin avulla.

PINTEREST-KOULUTUKSET

Autan yritystäsi kouluttamalla henkilökuntaasi hoitamaan Pinterest-markkinointia tehokkaasti ja tuloksellisesti. Koulutuksessa annat avaimet eri mittarien seuraamiseen ja parhaimmat vinkkini Pinterest-markkinoinnin toteuttamiseen.

YHTEISTYÖ & VAIKUTTAJA-MARKKINOINTI

Toivotan tervetulleeksi kaikki arvomaailmaani sopivat yhteistyöehdotukset Pinterest-markkinoinnin osalta. Pinterest-tililläni on yli 690 000 seuraajaa ja se tavoittaa 10 miljoonaa ihmistä kuukausittain.

 
Nellaino Pinterest statistics 2018.png

Oma Pinterest-tilini tavoittaa yli 10 miljoonaa ihmistä kuukausittain ja yli 1 miljoonaa heistä on joko tallettanut, klikannut tai katsonut tarkemmin tililläni olevia pinnejä!

 
Nellaino

Lisää liikennettä. Brändinäkyvyyttä. Uusia asiakkaita.

Autan yritystänne saavuttamaan tavoitteet.

 

KURKKAA KÄYTTÄMÄNI APUVÄLINEET PINTEREST-MARKKINOINNISSA

 

BLOGIPOSTAUKSET SUOMEKSI:

 

 
Pinterest-markkinointi suomeksi. Kurkkaa nettisivuni www.nellaino.com. Ota yhteyttä, jos haluat kokeilla tehokasta markkinointia!.png
Pinterest markkinointi ja strategiat brändinäkyvyys ja kansainväliset markkinat. Lue lisää www.nellaino.com #pinterestmarketing #pintereststrategy #socialmediamarketing #pinterestpro #pinterestexpert
 
 

OLETKO VALMIS TEKEMÄÄN TÖITÄ JA LUOMAAN TOIMIVAN JA TULOKSIA AIKAANSAAVAN PINTEREST-MARKKINOINTISTRATEGIAN KANSSANI? YES, TEHDÄÄN SE YHDESSÄ!