Autan yrityksiä ja sisällöntuottajia hyödyntämään Pinterest-markkinointistrategioita, jotka auttavat kansainvälisille markkinoille pääsyä, kasvattavat liikennettä sivustolle sekä lisäävät brändinäkyvyyttä.

 
Oma Pinterest-tilini tavoittaa yli 10 miljoonaa ihmistä kuukausittain ja yli 1 miljoonaa heistä on joko tallettanut, klikannut tai katsonut tarkemmin tililläni olevia pinnejä!
Nellaino Pinterest statistics 2018.png
 
 

HALUATKO HYÖDYNTÄÄ PINTERESTIN HIENOUDET YRITYKSESI JA LIIKETOIMINTASI KASVATTAMISEEN? HALUATKO LISÄÄ LIIKENNETTÄ BLOGIISI, NETTISIVUILLESI JA VERKKOKAUPPAASI? TAI SUUNNATA BISNEKSESI ENEMMÄN KANSIVÄLISILLE MARKKINOILLE?

 

LATAA ILMAINEN PINTEREST-OPAS JA SAAT VÄLINEET TEHOKKAAN PINTEREST-MARKKINOINNIN TOTEUTTAMISEEN. (Valitettavasti tällä hetkellä opas on ainoastaan englannin kielellä!)

 
 
Top 40 Pinterest Blog - Nellaino www.nellaino.com/blog
 
Certified Visual marketing Specialist - Nellaino www.nellaino.com
 

Heippa, 

 Pinterest Toolbox for bloggers.

Olen Petra.

Yrittäjä. Valokuvaaja. Koherentin visuaalisen nettibrändäyksen rakastaja. Pinterest-strategisti ja -vaikuttaja. 

Olen valmis opastamaan yritystäsi tarvittavissa askeleissa, jotta voit kasvattaa liiketoimintaasi kansainvälisille markkinoille sekä lisätä brändinäkyvyyttäsi netissä. 

Rakastan luoda helposti toteutettavia ja tehokkaita strategioita Pinterest-markkinointiin. 

 

 

HALUATKO KUULLA LISÄÄ?

 

 

Tunnistatko näistä yrityksesi?


“Tiedän, että Pinterest voisi auttaa yritystäni kasvamaan, mutta minulla ei ole vielä resursseja palkata ulkopuolista osaajaa hoitamaan Pinterest-tiliäni tai laatimaan yritykselleni Pinterest-strategiaa. Haluan  itse (DIY-tavalla) rakentaa tilini ja opetella Pinterest-markkinoinnin salat. Tulevaisuudessa haluan ulkoistaa Pinterest-markkinoinnin.

“Yritykseni ei käytä Pinterestiä eikä yrityksessämme ole Pinterest-osaamista. Haluamme kuitenkin kasvaa ja lisätä brändinäkyvyyttä netissä, mutta meillä ei ole tarpeeksi tietoa eikä taitoa Pinterestistä emmekä edes tiedä olisiko se sopiva kanava yrityksellemme. Olemme kuitenkin varovaisen innostuneita Pinterest-markkinoinnista!

“Yrityksemme on valmis lisäämään liikennettä nettisivuille ja online-kauppaan sekä laajentumaan kansainvälisille markkinoille! Mutta tarvitsemme siihen jonkun, joka ohjaa oikeaan suuntaan Pinterest-markkinoinnissa, hallitsee tiliämme sekä tekee konkreettisen strategian, jota noudattaa! Haluamme todellakin panostaa tähän! 

 
Nellaino

Lisää liikennettä. Brändinäkyvyyttä. Uusia asiakkaita.

Autan yritystänne saavuttamaan tavoitteet.

 

KURKKAA KÄYTTÄMÄNI APUVÄLINEET PINTEREST-MARKKINOINNISSA

 

BLOGIPOSTAUKSET SUOMEKSI:

 
 

 
Pinterest-markkinointi suomeksi. Kurkkaa nettisivuni www.nellaino.com. Ota yhteyttä, jos haluat kokeilla tehokasta markkinointia!.png
Pinterest markkinointi ja strategiat brändinäkyvyys ja kansainväliset markkinat. Lue lisää www.nellaino.com #pinterestmarketing #pintereststrategy #socialmediamarketing #pinterestpro #pinterestexpert
 
 

OLETKO VALMIS TEKEMÄÄN TÖITÄ JA LUOMAAN TOIMIVAN JA TULOKSIA AIKAANSAAVAN PINTEREST-MARKKINOINTISTRATEGIAN KANSSANI? YES, TEHDÄÄN SE YHDESSÄ!