PINTEREST YRITYKSILLE

 

Edustatko tunnettua suomalaista brändiä tai yritystä, joka haluaa laajentaa toimintaansa kansainvälisille kuluttajamarkkinoille? Oletko jo hyödyntänyt Pinterestin potentiaalin markkinoinnissasi? Haluatko ymmärtää tarkalleen, miten tavoitat yleisösi Pinterestissä?

Jos haluat kasvattaa yrityksesi nettisivuille, blogiin ja/tai nettikauppaasi tulevaa liikennettä Pinterestin avulla sekä saada uusia asiakkaita ja laajentaa toimintaympäristöäsi kansainvälisemmäksi, olet oikeassa paikassa!

Pinterest-markkinoinnin ja strategioiden avulla kaikki tämä on mahdollista. Pinterest-markkinointi vaatii pitkäjänteistä työtä, mutta lopussa tulokset ovat aina palkitsevia!

 

MITÄ PINTEREST-VALMENNUS ON:

Pinterest-valmennuksessa on tarkoituksena hahmottaa, miten yrityksesi voisi parhaiten hyödyntää Pinterestiä liiketoiminnassa sekä kartoittaa ne haasteet, joita Pinterest-markkinoinnissa on. Valmennuksen avulla identifioidaan haasteet ja luodaan yhdessä yritykselle tavoitteet, joita lähdetään saavuttamaan. 

Autan yritystäsi luomaan ja implementoimaan Pinterest-strategian, joka vastaa niitä tavoitteita, joita yritys on Pinterest-markkinoinnilleen asettanut.

Pinterest-valmennus voi sisältää myös sosiaalisen median tiimisi kouluttamista Pinterestin hyödyntämiseen jokapäiväisessä markkinoinnissa. 

 

 

PINTEREST-VALMENNUKSEN SISÄLTÖ:

Valmennus voi koostua mm. seuraavista osa-alueista:

  • kuinka yrityksesi saa uusia asiakkaita Pinterestin avulla

  • nykyisen Pinterest-strategiasi analysointi

  • miten rakennat brändiäsi ja brändinäkyvyyttäsi Pinterestin avulla

  • Pinterest-tilisi auditointi ja konkreettiset stepit sen parantamiseksi

  • avainsanasuositukset Pinterest-kansioiden nimiin ja muu Pinterest avainsanojen hyödyntäminen

  • neuvoja miten yrityksen nettisivut optimoidaan Pinterestistä tulevaan liikenteeseen

  • kuinka sitoutat ihmisiä brändiisi Pinterestin avulla

  • strategioita miten saat kasvatettua sähköpostilistaa Pinterestin avulla

  • miten löydät brändillesi ns. "brand ambassadors" Pinterestin avulla jne.

 

VALMENNUKSEN KESTO:

Pinterest strategiavalmennukselle ei ole vähimmäisaikaa eli voit ottaa vain yhden valmennustunnin, jos haluat kokeilla minkälaista valmennus on.

Jotkut asiakkaistani löytävät ratkaisut haasteisiinsa vain muutaman valmennustunnin avulla, kun taas toiset ovat tarvinneet useiden kuukausien ajan sparrausta ja apua.

Voit lopettaa Pinterest-valmennuksen milloin vain haluat, mutta suurimman hyödyn saat, jos olet sitoutunut saavuttamaan tavoitteesi riippumatta siitä kauanko aikaa siihen menee.

 
 

PROSESSI:

1. Ennen ensimmäistä palaveriamme, saat kysymyslistan täytettäväksesi. Sen avulla arvioin tarpeesi ensimmäistä valmennusta varten.

2. Seuraavaksi sovimme tunnin mittaisen valmennus-palaverin, jossa käymme läpi, mitkä asiat Pinterest strategiassasi tai markkinoinnissasi ovat sinulle haasteellisia ja identifioimme ne alueet, joissa tarvitset eniten apua. Mikäli Pinterest on yrityksellesi uusi keino, käymme perusasiat läpi tehokkaasti, jotta voimme seuraavassa valmennuksessa keskittyä nimenomaan yritykselle kohdennettuihin asioihin.

3. Ensimmäisen valmennus-palaverin jälkeen laadin etenemissuunnitelman (ns. roadmapin), johon seuraavat valmennus-palaverimme keskittyvät. Suunnitelmaa voidaan koska tahansa valmennuksen aikana muokata yritykselle sopivammaksi.

4. Seuraavaksi aikataulutamme viikottaisen tai kuukausittaisen valmennus-palaveriajan riippuen siitä kuinka suunnitelman ja tavoitteiden kanssa halutaan edetä. 

5. Jokainen aikataulutettu valmennus päättyy siihen, että luomme käytännöllisen toimintasuunnitelman siitä, mitä asioita yrityksen tulee tehdä saavuttaakseen sovitut päämääräät.

 

Valmennus-palaverit käydään joko puhelimitse tai Skypen välityksellä. Erikseen sovittaessa palaveri voi tapahtua myös livenä asiakkaan tiloissa.

 
rawpixel-com-191157.jpg
SAAT MINULTA NEUVOJA, ASKELEITA JA VÄLINEITÄ, JOIDEN AVULLA YRITYS PYSTYY HYÖDYNTÄMÄÄN PINTERESTIN LUOMAT MAHDOLLISUUDET. 
 

 

VALMENNUSPAKETIT*:

Aloitustoimet sekä

1 tunti = 449€ (sis. 24%)

3 tuntia = 999€ (sis. 24%)

5 tuntia = 1.499€ (sis. 24%)

10 tuntia = 2.699€ (sis. 24%)

Mikäli haluat erityisen yritystäsi varten luodun valmennus-paketin, olethan minuun yhteydessä sähköpostitse hello(at)nellaino.com!

 

HALUAAKO YRITYKSESI MENESTYÄ PINTERESTISSÄ?

SIINÄ TAPAUKSESSA ET VOI OHITTAA TÄTÄ MAHDOLLISUUTTA OSALLISTUA PINTEREST-STRATEGIAVALMENNUKSEEN!

 

Tiettävästi olen ainoa Suomessa, joka kouluttaa ja konsultoi syvällisesti Pinterestin tehokasta käyttöä. Pinterestin hyödyntäminen vaatii osaamista ja myös tietoa koko ajan muuttuvista algoritmeista, uusista trendeistä ja parhaista käytännöistä. 

Omalla Pinterest-tililläni on yli 680 000 seuraajaa ja tavoitan kuukaudessa yli 14 miljoonaa ihmistä Pinterest-tilini kautta. Pinterest on luonut itselleni monia mahdollisuuksia, jotka ilman Pinterestiä olisivat jääneet vain haaveeksi.   

Nellaino Pinterest statistics 2018.png

Yrityksesi on mahdollista saavuttaa iso kansainvälinen yleisö Pinterestissä, kunhan tiedät miten Pinterestissä toimitaan. Pinterest-markkinointi vaatii työtä ja pitkäjänteisyyttä. Voin luvata, että lopussa työnteko kuitenkin aina palkitaan!

 

 

HALUATKO 70-SIVUISEN ENGLANNINKIELISEN PINTEREST OPPAAN, JOTTA VOIT  ALOITTAA pinterest-TILISI OIKEAOPPISEN OPTIMOINNIN?

 

LIITY NELLAINON ONNELLISTEN YRITTÄJIEN SISÄPIIRIIN JA SAAT VINKKEJÄ PINTEREST- MARKKINOINTIISI (SAAT MUUTAMAN SÄHKÖPOSTIN KUUKAUSITTAIN)!