Olet kunnianhimoinen, luova, visuaalinen ja riskien ottaja. Olet päämäärätietoinen ja haluat yrityksesi menestyvän. MUTTA sinulla on vaikeuksia saada liikennettä nettisivuillesi, nettikauppaasi tai blogiisi, tavoittaa unelma-asiakkaitasi ja tehdä tulosta.

Olet ehkä kuullut muiden ihmisten hehkuttavan Pinterestiä ja kuinka sen avulla saa helposti ilmaista liikennettä nettisivuille. Et ole kuitenkaan ehtinyt, jaksanut tai tajunnut perehtyä vielä Pinterestiin (tai ehkä et ole EDES kuullut Pinterestin luomista mahdollisuuksista vielä?). Ehkä olet jo yrittänyt käyttää Pinterestiä, mutta et ole kuitenkaan saanut haluamiasi tuloksia. 

 

Minulla on sinulle hyviä uutisia:

Tiedän miten (ilmaista) Pinterest markkinointia tehdään ja haluan auttaa myös sinua onnistumaan siinä!

 
Pinterest tips and marketing advice from Nellaino.
 
Pinterest Toolbox for bloggers.

PINTEREST AUDIT 

MITEN OPTIMOIT TILISI

Jos unelmoit Pinterest-tilistä, jonka avulla pystyt saamaan liikennettä nettisivuillesi, online kauppaasi tai blogiisi, mutta et tiedä toimitko Pinterestissä oikein, auttaa Pinterest Audit-palveluni sinua keskittymään oikeisiin asioihin ja luomaan tilistäsi houkuttelevan. 

PINTEREST AUDIT on suunnattu kaikille Pinterestin käyttäjille, jotka eivät ole varmoja onko heidän tilinsä optimoitu Pinterestiä (ja Googlea!) varten parhaalla mahdollisella tavalla.

Läpikäyn henkilökohtaisesti Pinterest-tilisi ja laadin konkreettisen listan asioista, jotka sinun tulee tehdä menestyäksesi Pinterestin hauissa (samalla pääset myös Googlen hauissa korkeammalle). 

 

250 euroa*

ALOITA VUOSI 2018 VAUHDILLA JA TÄYDELLISESTI OPTIMOIDULLA PINTEREST-TILILLÄ!!

 

(* sisältää 24 % alv). 

 

Pinterestissä on miljoonia ihmisiä, jotka etsivät sieltä uusia ideoita ja inspiraatiota sekä ostavat tavaroita ja palveluja. Se tarkoittaa sitä, että Pinterestissä on miljoonia ihmisiä, jotka ovat potentiaalisia asiakkaitasi. Pinterestissä ihmiset myös todella ostavat sieltä löytämiään tavaroita ja palveluja.

Luovana unelmoijana ja esteetikkona on selvää, että Pinterest voi olla todella tärkeä apuväline saavuttamaan yrityksesi uusille urille, lisäämään liikennettä nettisivullesi sekä laajentamaan asiakaskuntaasi. 

 

 

Tunnistatko näistä itsesi?

“Tiedän, että Pinterest voisi auttaa minua, mutta yli 175 miljoonan aktiivisen käyttäjän seassa tunnen itseni todella pieneksi. Haluan olla varma siitä, että osaan käyttää Pinterestiä oikealla tavalla hyödyksi!"

“Olen kokeillut Pinterestiä, mutta olen hämmentynyt siitä kuinka paljon työtä se vaatii. Kuvien pinnaaminen päivittäin tuntuu mahdottomalta tehtävältä. Haluan menestyä Pinterest-markkinoinnissani, mutta samalla en halua käyttää omaa aikaani siihen, vaan tehdä mielummin itselleni rakkaita asioita."

“Olen valmis oppimaan miten Pinterestistä pystyy ohjaamaan liikennettä, saada uusia asiakkaita, lisää seuraajia ja tulla Pinterest-markkinoinnin asiantuntijaksi."

 
Nellaino

Lisää liikennettä. Brändinäkyvyyttä. Myyntiä.

Voin auttaa sinua saavuttaman tavoitteesi!

 

BLOGIn SUOSITUT: